Overnachten in een Wellness Lodge met sauna bij de IJsvogel op de Veluwe

Recreatielandgoed de IJsvogel Wellness Lodge

Heb jij de behoefte om helemaal tot rust komen tijdens een weekend weg, waar je echt kan ontspannen en opladen? Dat doe je bij de IJsvogel niet alleen dankzij de wellness faciliteiten maar ook omdat deze Wellness Lodge midden in de natuur ligt. Hier wil je uren badderen afwisselen met de sauna en een massage. Daarnaast is dit ook een perfecte uitvalbasis om de Veluwe te ontdekken. Dit is dé plek voor een bijzondere wellness overnachting voor twee op de Veluwe!

Een wellness overnachting met sauna en massage bij de IJsvogel op de Veluwe

Overnachten in een Wellness Lodge bij de IJsvogel

Midden op de Veluwe in Voorthuizen vind je vakantiepark de IJsvogel. Wanneer je op zoek bent naar een comfortabele plek waar echt aan alles is gedacht dan ben je hier op het juiste adres. Het vakantiepark is gericht op ontspannen en ontdekken, dat merk je aan alles. Bij aankomst krijg je een mooi magazine waarin je niet alleen alles leest over wat er te doen is op het vakantiepark maar ook in de omgeving. De wellness lodges zijn gloednieuw en zijn van alle gemakken voorzien. De vakantiehuizen zijn mooi ingericht waardoor je je direct thuis voelt. Het bed, bad, sauna, werkelijk alles is fantastisch! Tijdens het verblijf wordt er ook gezorgd voor badjassen, zeepjes en heb je de mogelijkheid om verse broodjes te bestellen bij Bakker Piet. Niet alleen binnen is er ruimte om te ontspannen, ook buiten heb je een fijne plek om de dag op te starten en geniet je van een vers ontbijt van Bakker Piet bij de eerste zonnestralen.

Ultiem genieten in de Wellness Lodge met sauna en bad

De wellness lodge bestaat uit twee verschillende gedeeltes. In het voorste gedeelte vind je een comfortabele bank met haard, een keuken en een zit gedeelte. Achter de schuifdeur wordt het direct duidelijk waarom dit een wellness lodge is. Er staat hier namelijk een groot bad waar je (ja echt!) met twee personen in past. Ook is er een sauna en luxe douche. In de douche heb je ook nog de mogelijkheid om gebruik te maken van de sunshower. Een mega groot bad, luxe douche en zalige sauna helemaal prive voor jullie alleen! Last but not least: in dit gedeelte staat natuurlijk ook een groot bed.

Maak je wellness overnachting compleet met een massage van by Loom

Je maakt je verblijf bij de IJsvogel compleet met een massage van Massage en Wellness Studio Loom. Deze studio is om de hoek van het vakantiehuisje op het vakantiepark zelf. Bij binnenkomst heb je het gevoel alsof je in een andere wereld beland. De studio is prachtig ingericht waardoor er een serene rust hangt. Naast de verschillende massages die hier worden aangeboden, kan je ook gebruik maken van de traditionele opgietsauna of infraroodsauna. Wij kozen voor een duo massage, waar de één werd gemasseerd kon de ander gebruik maken van de andere faciliteiten zoals de sauna of tot rust komen in het fijne zithoekje.

Te doen in de omgeving van de IJsvogel

Ontdekken en ontspannen staat centraal bij een verblijf bij de IJsvogel. Dat doe je niet alleen binnen maar juist ook buiten. Vakantiepark de IJsvogel ligt midden op de Veluwe en er is genoeg in de omgeving te doen! Zo kozen wij ervoor om een mooie wandeling te maken bij het Kootwijkerzand. Wanneer je geen last hebt van hoogtevrees is het ook de moeite waard om vanaf de Zandloper, Kootwijkerzand van boven te bekijken. Het zal je niet verbazen dat er nog veel meer te doen is in deze omgeving. Breng bijvoorbeeld een bezoek aan Radio Kootwijk, ga fietsen op de Hooge Veluwe of huur een Vespa.

Deze vakantiehuisjes bij de IJsvogel wil je ook zien

Vakantiepark de IJsvogel is nog steeds in ontwikkeling en er wordt elke dag opnieuw hard gewerkt aan nieuwe vakantiehuisjes. Het is de bedoeling dat alle accommodaties draaien om ontspanning en daarom vind je vaak iets terug als een heerlijk bad, sauna of jacuzzi. Naast de Wellness Lodges zijn er ook Zand lodges, Villa Vogelveld en Luxe Villatenten. We hebben ons doen vertellen dat er binnenkort ook vakantiehuisjes beschikbaar zijn met jacuzzi, hoe heerlijk is dat?

Is er geen beschikbaarheid bij de IJsvogel of zoek je een vakantiehuisje in een andere omgeving? Doe hier inspiratie op!