Duinvilla’s Zeeland: luxe overnachten aan zee

Duinvilla's Zeeland in Kamperland, Duinvilla’s Zeeland: luxe overnachten aan zee

Als wij aan Zeeland denken, denken wij aan strand, duinen, een biertje op het terras en de vuurtorens. Als je een weekend weg boekt naar Zeeland weet je eigenlijk zeker dat je goed zit. Toch is het ons gelukt om een vakantiehuis aan zee te vinden met net dat beetje extra waardoor jouw overnachting aan de kust een onvergetelijke ervaring gaat worden. Met dat beetje extra bedoelen we dat de duinvilla luxe en mooi is ingericht, dicht bij het strand is en dat er in de omgeving van het vakantiehuis genoeg leuke uitjes te doen zijn.

Ben jij op zoek naar een luxe vakantiehuis dicht bij de kust? Verblijf in één van de mooie Duinvilla’s in Zeeland! Wij vertellen je in deze blog alles over luxe overnachten aan zee in één van de Duinvilla’s en delen waar jij het beste kunt eten en welk leuk uitje er in Zeeland te doen is.  

Luxe overnachten aan zee bij Duinvilla’s in Zeeland

De Duinvilla’s in Zeeland vind je in het plaatsje Kamperland, dicht aan de kust van Zeeland. De luxe duinvilla’s hebben een fijne ligging want in vijf minuten lopen sta je op het Banjaardstrand. Vanaf het Banjaardstrand heb je mooi zicht op onder andere de Oosterscheldekering. Het is hier natuurlijk heerlijk vertoeven in de zomer maar juist ook in de winter is dit een perfecte plek om uit te waaien aan het strand in Zeeland. Weer of geen weer, het is altijd strandweer!

In de Duinvilla is alles luxe ingericht zodat jij kunt ontspannen tijdens je nachtje weg aan de kust. Vanaf half november wordt de duinvilla ook nog eens omgetoverd tot een knus vakantiehuis inclusief een kerstboom.

De Duinvilla’s zelf vind je op het Roompot vakantiepark de Banjaard. Je hebt daardoor altijd een mogelijkheid tot een restaurant in de buurt en er is genoeg te doen voor kinderen. Wil je overnachten aan zee met hond? Mocht je je hond mee willen nemen dan is het in overleg ook mogelijk om met de hond te overnachten in een van de Duinvilla’s.

Laat een High Tea bezorgen door de Juf in Middelburg

Bij een luxe overnachting in Zeeland hoort natuurlijk ook smakelijk eten uit de omgeving van Middelburg. Bij de Juf in Middelburg kun je terecht voor ambachtelijk gemaakte koekjes, taarten en andere zoetigheden. Naast alle zoetigheden heb je hier ook de mogelijkheid om te ontbijten, lunchen en te borrelen. Wij kozen ervoor om hartige en zoete lekkernijen te combineren: we bestelden een high tea bij de Juf in Middelburg! De High Tea werd door de Juf bij de Duinvilla thuisbezorgd. Wat kun je verwachten van een High Tea van de Juf in Middelburg? In de tas van ons zat een hartige quiche, gele wortelsoep, groentechips, scones en allemaal lekkere zoetige taartjes. Heerlijk!

Extra Food Hotspots in de buurt van Middelburg

Wandelen met Alpaca’s in Zeeland

Op zoek naar een leuk uitje in Zeeland? Wij vonden een uitje wat niet alleen leuk is voor jong maar ook voor oud! Je hoeft maar naar een plaatje van een alpaca te kijken en je bent verkocht. Maar het is nog veel leuker om zelf met een alpaca te knuffelen en te wandelen door Zeeland. Bij alpacaboerderij Alpaca Zeeland hebben ze 15 schattige alpaca’s met allemaal hun eigen naam. Je kunt hier kiezen uit verschillende arrangementen zoals wandelen, een borrel, een picknick of een high tea met alpaca’s. Tijdens de wandeling leer je meer over de alpaca’s. Zo heeft elke alpaca zijn eigen karakter en zijn de alpaca’s 11,5 maand zwanger en bevallen ze alleen met mooi weer. Een bezoek aan Alpaca Zeeland is ook nog eens goed betaalbaar, de prijzen beginnen vanaf €25.- per persoon.

Wil je nog veel meer lezen over leuke vakantiehuisjes en uitjes in Nederland? Deze pagina geeft je nog veel meer leesplezier!