B&B met zwembad in Brabant: overnacht bij Hush bed en breakfast

B&B met zwembad in Brabant_ overnachten bij Hush bed en breakfast

Soms heb je van die plekken waarvan je denkt: hier wil ik wel een week zitten zonder de deur uit te gaan. Dat hadden wij bij Hush in Helmond. Het is namelijk niet een standaard bed en breakfast. Dit is een B&B met zwembad in Brabant in de buurt van Eindhoven. Zelf sliepen we in het poolhouse direct aan het zwembad. In deze blog delen we alles over deze mooie bed en breakfast met zwembad, hottub en sauna in het leuke Brabant!

Overnachten bij Hush B&B met zwembad in Brabant

Slapen bij Hush Bed en Breakfast

Deze parel van het zuiden is the place to be! Hush Bed en Breakfast vind je in Helmond, vlakbij Eindhoven. De grote villa is indrukwekkend bij aankomst maar, de mooie tuin achter de villa is misschien nog wel indrukwekkender. Hush heeft 6 bed en breakfast kamers. Wij sliepen in het knusse poolhouse aan het zwembad. Hier vind je twee mooie kamers met een gezamenlijke woonruimte. De woonruimte heeft alles wat je nodig hebt. Een kleine keuken, tafel en twee banken om op te ontspannen. Hier wordt in de ochtend ook een heérlijk ontbijt geserveerd die bestaat uit verse broodjes, beleg en yoghurt. Zoek je een accommodatie voor een grote groep met wellness in Brabant? Hush verhuurt de Villa in zijn geheel die geschikt is voor 8 – 14 personen.

Geniet aan het zwembad bij Hush bed en breakfast

Vanuit het Poolhouse kijk je uit op het heerlijke zwembad. Start de dag met een ochtend duik of relax op een van de ligbedden in de zon. Omdat de zon niet elke dag schijnt in Nederland vind je ook nog wellness faciliteiten voor op de koudere dagen. In de tuin staat een hout gestookte hottub en binnenkort ontspan je ook in de sauna. Wat wil je nog meer? Ondanks dat wij maar twee nachten verbleven bij Hush, hadden we direct het gevoel dat we op vakantie waren. Dit kwam absoluut omdat dit een b&b is met zwembad, hottub en binnenkort ook sauna.

Hush Bed en Breakfast boek je gemakkelijk via hun eigen website of via booking.com

Doen in de omgeving van Helmond

Naast dat de b&b gemaakt is om te relaxen en te chillen is het ook leuk om erop uit te gaan in de buurt. Bij Hush mag je gebruik maken van de fietsen waardoor je ook zonder auto makkelijk de deur uit gaat. De stad zelf is vooral leuk om in de avond een hapje te eten aan het water. Ga lekker zitten op het terras bij de Kade en haal daarna een ijsje bij de populaire ijszaak Il Primo. Heb je zin in een wandeling? Ga dan wandelen bij de Warande. Dit is een bosrijk gebied waar je fijn kunt wandelen maar waar je ook een kijkje kan nemen bij het mini dierenpark. Vanuit Helmond rijd je in 20 minuten naar Eindhoven. Je zal je verwonderen over de vele street art dat hier te vinden is.

Tip: bekijk hier onze andere tips voor de leukste vakantiehuisjes in Nederland