Overnachten in een tiny house met hottub bij Droomparken

Overnachten in een tiny house met hottub Droomparken

Ondertussen is een tiny house niet meer weg te denken uit ons leven. Sommige mensen leven er zelfs in. Hoe het leven in een tiny house voelt kun je nu ook zelf kunnen ervaren. Veel mensen kiezen tegenwoordig voor een unieke overnachting in een tiny house. Een tiny house heeft eigenlijk alles wat je nodig hebt en bovendien is het ook nog eens enorm romantisch en knus. Als je op zoek bent naar een unieke maar ook romantische overnachting, dan hebben wij die voor je gevonden! Boek een tiny house met hottub bij Droomparken. In deze blog delen we wat je wilt weten voordat je gaat boeken.

Let op: sinds januari 2022 is Droomparken overgegaan naar EuroParcs. Om deze reden zijn de linkjes aangepast naar EuroParcs in plaats van de website van Droomparken. Op dit moment blijven we wel spreken over Tiny Houses van Droomparken omdat de meeste mensen Droomparken kennen.

Overnachten in een tiny house met hottub bij Droomparken

Tiny house met hottub bij Droomparken

Een tiny house is perfect als je op zoek bent naar een unieke maar ook romantische overnachting. EuroParcs heeft in Nederland verschillende vakantieparken met tiny houses. De tiny houses zien er niet alleen heel leuk uit, ze zijn ook allemaal erg praktisch ingericht. Er is overal aan gedacht en voor een weekend of midweek weg heb je alles wat je nodig hebt. Er is een kleine keuken waar je zelf zou kunnen koken en het tiny house verwarm je door de kachel aan te zetten. Via de trap kom je uit bij je bed waar je uitkijkt op een sterrenhemel. Achterin het huisje vind je, achter een gesloten deur, de toilet en wc.

Buiten vind je een gezamenlijk gedeelte waar de hottub en barbecue staat. Zelf verbleven we bij Droompark Maasduinen. Als je naar beneden scrolt lees je meer over wat je daar kunt verwachten en wat er in de omgeving te doen is.

De tiny houses zijn gemaakt voor twee personen. Tegenwoordig zijn er ook Tiny Houses Plus voor vier personen.

De verschillende droomparken met tiny houses

Weet je niet welk droompark je moet kiezen? Dat snappen we! De droomparken staan op zoveel verschillende plekken in Nederland. Bedenk vooraf welk gedeelte van Nederland je graag zou ontdekken. Vaak is er wel een Droompark in de buurt te vinden. Niet op elk Droompark vind je de tiny houses. Daarom delen we hieronder de Droomparken waar de tiny houses wel staan.

Ontdek de Veluwe:

Ontdek Noord Holland:

Ontdek Limburg:

Ontdek de Achterhoek:

Overnachten in een tiny house bij Droompark Maasduinen

De tiny houses van Droompark Maasduinen vind je in het noorden van Limburg. Het vakantiepark ligt verscholen tussen hoge groene bomen en midden in de natuur. Er staan zo’n zes tiny houses, naast elkaar in een halve cirkel. De tiny houses staan ruim opgesteld waardoor je toch je eigen stuk nog hebt en geen last hebt van je buren. Ieder tiny house heeft aan de voorkant een gedeelte met stoelen om buiten te zitten. Daarnaast vind je in het midden een gedeelte met een gezellige zithoek waar je kunt barbecuen. Zo heb je ook de mogelijkheid om er een gezellige knusse avond van te maken met z’n twee of ook nog samen met de buren. Bij het tiny house vind je ook de hottub. Deze is voor gezamenlijk gebruik en het is de bedoeling dat je deze zelf op stookt.

Te doen in de omgeving van Droompark Maasduinen

Wanneer je een tiny house boekt bij Droomparken weet je zeker dat er in de buurt een mooi natuurgebied is. Wanneer je aankomt bij Droompark Maasduinen voelt het alsof je even in het buitenland bent. Wij vergeleken het met Zuid Afrika. Klinkt heel gek, maar toch voelde het zo. Vanuit het vakantiepark loop je binnen 10 minuten door de natuur naar een meer waar je met warm weer kunt zwemmen. Daarnaast vind je in de omgeving Nationaal Park Maasduinen waar je kunt wandelen en fietsen. En voor de avonturiers zijn er ook mountainbikes te huur. Er is ook een leuke speeltuin voor kinderen. Ook vind je Nationaal Park De Meinweg in de buurt van Droompark Maasduinen. Genoeg rust, ruimte en sportiviteit in de buurt van het tiny house.

Tiny house met hond of ander huisdier bij Droomparken

Hondenliefhebbers opgelet! Bij Droomparken zijn huisdieren toegestaan. Wanneer je wilt overnachten in een tiny house bij Droomparken dan mag je je hond of kat meenemen. Hoe fijn? Je hoeft geen oppas te regelen als je een nachtje weg wilt. Daarnaast is er altijd mooie natuur te vinden in de buurt van je tiny house waardoor je urenlange wandelingen kunt maken. Dus niet alleen een heerlijke overnachting voor jezelf maar ook voor je hond! Vergeet niet bij het boeken aan te vinken dat je graag je huisdier meeneemt. Droomparken selecteert dan precies de tiny houses die geschikt zijn.

Op zoek naar nog veel meer inspiratie voor vakantiehuisjes? Dit zijn de 100X leukste vakantiehuisjes in Nederland en hier vind je de mooiste natuurhuisjes in Nederland.