Slapen in een tiny house met jacuzzi of hottub op de Veluwe bij Park Berkenrhode

Tiny house met jacuzzi Veluwe - Park Berkenrhode

Houd jij ook wel van bijzonder overnachten? En ben jij toe aan ontspanning midden in de natuur? Dan is een verblijf in een tiny house met jacuzzi op de Veluwe bij Park Berkenrhode absoluut een aanrader! Hier huur je vakantiehuisjes met jacuzzi, hottub en/of sauna in een groene omgeving. Park Berkenrhode vind je op namelijk in een ontzettend mooie omgeving: de Veluwe.

Overnachten in een tiny house met jacuzzi of hottub op de Veluwe bij Park Berkenrhode

Huur een tiny house met jacuzzi of hottub op de Veluwe

Park Berkenrhode vind je op ongeveer een kwartier rijden van Ede aan de rand van het dorp Wekerom. Het park ligt verscholen tussen hoge bomen en door de geluiden van fluitende vogels weet je direct dat je op de Veluwe bent. Het gloednieuwe tiny house is efficiënt ingericht want er is zelfs plek voor 4 personen. Naast een keuken, badkamer en grote eettafel heb je ook nog een lounge gedeelte met fijne bank en stoel. Buiten heb je een fijne hangstoel en er is een terras met tafel en stoelen. Perfect voor lange zomeravond! Wil je extra ontspannen? Bij het tiny house staat een fijne privé jacuzzi of hottub. Een tiny house met jacuzzi of hottub op Veluwe, wat wil je nog meer?

Vakantiehuisjes met wellness bij Park Berkenrhode

Naast de tiny houses heb je nog veel meer toffe vakantiehuisjes bij Park Berkenrhode. Hier wordt je wakker tussen de fluitende vogels, ontspan je in de jacuzzi en borrel je buiten in een fijne sfeer. Op het park vind je mooie bungalows en chalets en luxe lodges en groepsaccommodaties, in een mix van oudere en nieuwere chalets. Veel vakantiehuisjes hebben wellness faciliteiten in de buitenlucht zoals een jacuzzi, hottub en/of een sauna. De hele week bestel je verse broodjes bij de receptie en in het weekend laat je gemakkelijk een smaakvol ontbijtje bij het huisje bezorgen. Op het park zelf vind je ook een snackbar, restaurant en een grote speeltuin voor kinderen. Bij alle vakantiehuisjes heb je een parkeerplek waardoor je niet hoeft niet te zeulen met je koffer. Park Berkenrhode is een fijne plek voor een weekendje weg of staycation op een mooie plek in Nederland.

Doen in de omgeving van de Veluwe

Dat er ontzettend veel te doen is op de Veluwe zal je niet verbazen. Er is genoeg te doen wat gratis is maar ook waar je een entree prijs moet betalen. Vanaf Park Berkenrhode stap je gelijk het Roekelse Bos waar boswachter Ruud elke zondag een groep meeneemt om het bos te ontdekken. Zelf reden wij in een kwartier naar de Ginkelse Heide. Een prachtig natuurgebied wat volledig gratis is. Wij parkeerden onze auto bij de schaapskooi bij het Airborn Monument. Natuurlijk is Nationaal Park de Hoge Veluwe ook dichtbij. Hier betaal je wel een entree prijs maar je mag dan wel gebruik maken van de witte fietsen en er zijn een stel mooie museums die het bezoeken waard zijn.