Geel Volkswagenbusje huren? Ga op vakantie met de Volkswagenbus!

Op vakantie met de Volkswagen bus, corona crisis, kamperen de Lievelinge

We hebben er helaas allemaal mee te maken, de coronacrisis. Juist nu hebben we de mogelijkheid om extra veel van Nederland te kunnen zien. Veel buitenland vakanties gaan op dit moment niet door en we zijn ook geneigd om vooral hieraan te denken. Wij proberen er in deze tijd juist het beste van te maken en te kijken naar de dingen die we nog wél kunnen. We kwamen uit bij de Volkswagenbus en hebben hier geen moment spijt van gehad. Dit is het tofste wat wij in weken hebben gedaan! Wij huurden een geel Volkswagenbusje bij de Volkswagenbus waarmee we een kleine roadtrip hebben gemaakt door Nederland. Of je nu een Volkswagenbus wilt huren voor 1 dag of op vakantie wilt: bij de Volkswagenbus is alles mogelijk.

Coronaproof Volkswagenbus huren voor 1 of meerdere dagen bij de Volkswagenbus

De naam zegt al genoeg, de Volkswagenbus is al jarenlang de specialist in verhuur van oldtimers voor bruiloften en dagjes weg in Nederland. Of je nu een Volkswagenbus wilt huren voor 1 dag of dat je op vakantie wilt. De Volkswagenbus is tijdens de coronacrisis geopend voor verhuur waarbij de maatregelen van de overheid gehanteerd worden. Bij aankomst op de locatie in Hoogblokland werden er geen handen geschut en bleven we op gepaste afstand tijdens de uitleg over ons gele Volkswagenbusje, Mr. Orange. Vooraf was er met ons een tijd afgestemd zodat wij de enige waren op dat moment. Onze Mr. Orange was helemaal ontsmet zodat wij veilig en corona-proof op pad konden.

De naam zegt al genoeg, de Volkswagenbus is al jarenlang de specialist in verhuur van oldtimers voor bruiloften en dagjes weg in Nederland. De Volkswagenbus is tijdens de coronacrisis geopend voor verhuur waarbij de maatregelen van de overheid gehanteerd worden. Toen wij aankwamen op de locatie in Hoogblokland werden er geen handen geschut en bleven we op gepaste afstand tijdens de uitleg over ons busje, Mr. Orange. Vooraf was er met ons een tijd afgestemd zodat wij de enige waren op dat moment. Onze Mr. Orange was helemaal ontsmet zodat wij veilig met de volkswagenbus en corona-proof op pad konden.

Roadtrip met de Volkswagenbus door het Hollands landschap

Als je een Volkswagen bus huurt wil je natuurlijk niet alleen maar over de snelweg rijden. Daarom heeft de Volkswagenbus een toffe route uitgestippeld. Deze route brengt je op plekken waar je nog nooit geweest bent. Je kiest uit de puzzelroute, de pannenkoekenroute of de Lek en Linge route waar wij voor kozen. Een perfecte roadtrip door Hollandse landschappen en knusse dorpjes. De route start in Hoogblokland en via Hoornaar en Overslingeland richting Giessen-Oudekerk. Na een tussenstop bij het water vervolg je de route naar Molenaarsgraaf en via Bleskensgraaf naar Nieuw-Lekkerland. Vanaf hier reden we een prachtige route langs de Lek, helemaal tot onze woonplaats Culemborg. Wij besloten om nog een stukje door te rijden naar Buren om hier geheel corona-proof een pannenkoek af te halen bij ons favoriete pannenkoekenrestaurant. Vanuit Buren reden we in één stuk door naar onze camping in Vuren.

Op de tweede dag reden we vanuit Vuren langs de Waal terug naar Culemborg. Vanuit hier herpakte we de route en reden we via Leerdam en Asperen terug naar Hoogblokland. Zo hebben we een prachtig stuk Nederland in twee dagen tijd gezien.

Kamperen met de Volkswagenbus

Veel campings openen gelukkig met hier en daar wat aanpassingen weer hun deuren. Hieronder een aantal campings waar jij kunt shinen met de Volkswagenbus.  -> deeplink
-	Camping de Lievelinge
-	Camping de Vliert
-	Camping de Paal
-	Camping Buitenland
-	Camping Bij Ons in Groesbeek

Wij sliepen met Mr. Orange een nachtje op Camping de Lievelinge in Vuren. De Lievelinge is een echte hippie camping. Het is een bosrijke omgevingen en er hangt een relaxte sfeer. Het verrukkelijke zwemmeer zorgt met warm weer voor verkoeling. De plekken zijn ongeveer 1,5 keer zo groot als normaal en je hebt een eigen Dixi waar je gebruik van kunt maken.
Camping de Lievelinge

Veel campings openen gelukkig met hier en daar wat aanpassingen weer hun deuren. Hieronder een aantal campings waar jij shined met de Volkswagen camper.

Wij sliepen met Mr. Orange een nachtje op Camping de Lievelinge in Vuren. De Lievelinge is een echte hippie camping. Het is een bosrijke omgevingen en er hangt een relaxte sfeer. Het verrukkelijke zwemmeer zorgt met warm weer voor verkoeling. De plekken zijn ongeveer 1,5 keer zo groot als normaal en je hebt een eigen Dixi waar je gebruik van kunt maken.

Hippe gadgets voor tijdens jouw kampeertrip met de Volkswagenbus

Laten we voorop stellen dat kamperen in een Volkswagenbus al een waanzinnig luxe en hip avontuur is. Bij het huren van de Volkswagenbus zitten er al een aantal handige spullen in de bus zelf. Denk aan een tafel met stoelen, borden en bestek en een gewone koelbox. Wij vinden het altijd erg handig om een elektrische koelbox mee te nemen om het eten en drinken lekker koel te houden op een zomerse dag. Zelf zijn wij tevreden over de Mobicool koelbox. Wil je dat echte kampeersfeertje hebben tijdens de trip? Neem dan een BBQ mee!

Kosten huren Volkswagenbus

Je vraagt je vast af wat 1 of 2 dagen huren van retro Volkswagen bus kost. Laten we ermee beginnen dat het afhankelijk is welke oldtimer je zou willen huren en voor hoelang. Het huren van een oldtimer kan al vanaf €159,- per dag. Ben je na deze blog ervan overtuigd dat jij dit ook wilt? Of gaat jouw buitenland vakantie niet door en wil je nu op vakantie met een Volkswagen camper? Dan is het aan te raden om bij Thessa van de Volkswagencamper vrijblijvend een offerte aan te vragen.

Je vraagt je vast af wat twee dagen toeren met een retro Volkswagen bus kost. Laten we ermee beginnen dat het afhankelijk is welke oldtimer je zou willen huren en voor hoelang. Het huren van een oldtimer kan al vanaf €159,- per dag. Ben je na deze blog ervan overtuigd dat jij dit ook wilt? Of gaat jouw buitenland vakantie niet door en wil je nu op vakantie met een Volkswagen camper? Dan is het aan te raden om bij Thessa van de Volkswagencamper vrijblijvend een offerte aan te vragen.

Dit leuke uitje combineren met een nachtje weg? Hier vind je de leukste vakantiehuisjes in Nederland.