De perfecte insta feed met Reisplaatje Presets

Uitleg geven hoe Lightroom Presets werken

Een van de meest gestelde vragen aan ons is: ‘Hoe maken jullie zulke mooie foto’s?’ Natuurlijk heb je een goede camera, telefoon en een hoop creativiteit nodig voor een mooie foto. Maar dat is zeker nog niet alles. Het bewerken van de foto’s is misschien nog wel belangrijker. De meeste fotografen bewerken hun foto’s om een eigen stijl te ontwikkelen. De ene fotograaf kiest voor wat donkere foto’s en andere weer voor lichte. Onze stijl is goed terug te zien in de presets die wij hebben gemaakt. Deze presets bieden we nu ook aan zodat ook jij met te gekke reisplaatjes thuis kan komen. Met het verkopen van deze presets geven we jullie de mogelijkheid om je eigen foto’s in dezelfde stijl als wij te bewerken. In deze blog gaan we dieper in hoe de presets werken en wat het met je foto kan doen. Benieuwd welke camera en accessoires wij gebruiken? Lees dan dit artikel over de beste camera voor op reis!

Laten zien van resultaat van de Lighroom Reisplaatje Presets

Wat zijn presets?

Presets worden ook wel voorinstellingen genoemd. In deze voorinstellingen zijn diverse aanpassingen zoals kleuren, licht, contrast, schaduwen etc. al geoptimaliseerd. Op deze manier je foto’s bewerken scheelt dus veel tijd en je hebt altijd een tof resultaat. Je hoeft voor het gebruiken van presets het programma nauwelijks te kennen en je zorgt ervoor dat je foto’s dezelfde uitstraling krijgen.

Welke app moet ik gebruiken voor de presets?

Om de presets te gebruiken heb je Adobe Lightroom nodig. De Adobe Lightroom App is gratis te downloaden op je mobiel. Je kunt ervoor kiezen om zelf te oefenen met het bewerken van de foto’s maar dat kost tijd. Er zijn namelijk zoveel verschillende opties om je foto te bewerken. Door het importeren van de Reisplaatje presets weet je in één klik het gewenste resultaat te bereiken.

Hoe gebruik ik de presets?

Na het installeren van de gratis mobiele app van Lightroom is het de bedoeling dat je de presets gaat importeren naar de app. Klinkt heel moeilijk, is het niet! Bij een bestelling van de presets krijg je een uitgebreide handleiding. Zo loodsen wij jou stap voor stap door het bewerken van jouw foto’s heen. Daarna kun je in één klik je eigen foto’s bewerken. Het bewerken van je foto’s is nog nooit zo makkelijk geweest!

Wat kosten de presets?

De Reisplaatje presets zijn verkrijgbaar voor €19,50 in onze shop. Voor €19,50 krijg je zes presets met allemaal hun eigen voorinstellingen. Zo zit er voor elke foto wel een geschikte preset tussen. Ook zit er een handleiding bij zodat je binnen no time je eigen foto’s makkelijk en snel kunt bewerken.

Op wat voor foto’s werken de presets?

De presets zijn niet alleen te gebruiken om reisfoto’s mee te bewerken maar zijn zo gemaakt dat ze zowel op portret, food, landschappen en nog veel meer te gebruiken zijn. De presets kunnen daardoor gebruikt worden door iedereen. Laat die WOW factor maar komen!

Een aantal resultaten van klanten

Jouw reisplaatjes ook omtoveren? Hier shop je de Reisplaatje Presets

Een reactie op “De perfecte insta feed met Reisplaatje Presets

  1. Pingback: De beste camera voor op reis: onze tips voor reisfotografie - Reisplaatje

Reacties zijn gesloten.