Beachcamp de Laken in Bloemendaal aan Zee, ervaringen review

Beachcamp de Lakens: de ultieme zomerse ervaring!

Zon, zee, surfen en strand alleen in verre tropische oorden zoals Indonesiรซ en Australiรซ? Echt niet! Wij verbleven bij Beachcamp de Lakens en delen onze ervaring en alles wat je moet weten over deze zomerse bestemming in eigen land! Beachcamp de Lakens is gelegen in de prachtige duinen van Nationaal Park Zuid-Kennemerland in Bloemendaal. Op slechts een paar minuten lopen van het strand biedt deze glamping aan zee de perfecte mix van avontuur en luxe. Of je nu een zomerse vakantie aan het strand in Nederland wilt of een weekendje weg om er even tussenuit te zijn, bij Beachcamp de Lakens kan het allemaal. Wij delen onze ervaring met Beachcamp de Lakens zodat je weet wat je kunt verwachten!

Wat is Beachcamp de Lakens?

Elke zomer popt Beachcamp de Lakens uit het zand in Bloemendaal aan Zee. Gelegen in de prachtige duinen van Nationaal Park Zuid-Kennemerland, biedt dit surfdorp een unieke glamping ervaring aan de Nederlandse kust. Dichterbij de zee overnachten kan niet! Beachcamp de Lakens combineert natuur, luxe en avontuur op een manier die je nergens anders vindt. Hoewel de tenten fantastisch zijn, leef je toch vooral buiten en dat is heerlijk. Overdag kun je meedoen aan activiteiten zoals yoga en surfen, en โ€™s avonds geniet je van live muziek en een potje volleybal. Het is de ultieme plek om vakantie te vieren of voor een ontspannen weekendje weg.

Wist je dat Beachcamp de Lakens onderdeel is van Travelbase? Travelbase organiseert avontuurlijke reizen naar bestemmingen die stuk voor stuk zorgen voor onvergetelijke vakanties. Elke reis is goed georganiseerd en dat maakt het bijna verslavend om ze een voor een af te vinken. Zo deden wij al The Vespa Trip, Oman Nomads en Nordic Nomads.

Overnachten in de duinen in een luxe tent

Bij Beachcamp de Lakens kun je overnachten in luxe ingerichte tenten. Het zijn bijna geen tenten meer te noemen, want ze zijn van alle gemakken voorzien. Denk aan comfortabele bedden, sfeervolle inrichting, een koelkast en een eigen terras. Daarnaast heb je voldoende ruimte om je eigen spullen op te bergen en een zithoek om te ontspannen na een dag vol activiteiten. Wakker worden met het geluid van de wind door het duingras en de vroege ochtendzon op het tentdoek maken het af!

Activiteiten op Beachcamp de Lakens

De activiteiten op Beachcamp de Lakens maken de hele ervaring compleet! Je hoeft je geen moment te vervelen, want er is altijd wel iets om te doen! Overdag kun je leren surfen of yogalessen volgen terwijl je de frisse zeelucht inademt. Voor wat extra ontspanning is er een sauna in de duinen waar je heerlijk tot rust kunt komen. Daarnaast kun je longboards lenen voor een ritje door het natuurgebied.

In de avonden zijn er gezellige diners waar je kunt genieten van heerlijk eten en goed gezelschap. En er komen zelfs bandjes spelen om de sfeer compleet te maken. Voor de sportievelingen worden er beachvolleybal toernooien en andere strandspellen georganiseerd. En na een actieve dag kun je nog even ontspannen in de sauna voordat je je tent opzoekt. Goed om te weten is dat de activiteiten (behalve de surflessen en yoga) allemaal inclusief zijn! Je kunt dus overal aan meedoen en op en top genieten van het strandsfeertje.

Wat als het regent?

Of Beachcamp de Lakens ook leuk is als het regent? Absoluut! Wij waren er tijdens een regenachtig weekend en het was nog steeds geweldig. Natuurlijk, stralend weer maakt alles nรณg beter, maar zelfs met minder zomers weer is het volop genieten. Surfen zit er misschien niet in, maar je kunt je prima vermaken met spelletjes, een goed boek, een wandeling over het strand of een potje volleybal. De gezellige sfeer blijft en maakt het een leuke ervaring, ongeacht het weer!

Voor wie is Beachcamp de Lakens?

Van jong tot oud, iedereen kan zโ€™n plek vinden op Beachcamp de Lakens. Deze pop-up camping is perfect voor families en 25-plussers die op zoek zijn naar een relaxte vakantie aan de kust. Gezinnen kunnen het Family Package boeken, met activiteiten zoals surflessen voor kinderen en animatie. Voor 25-plussers draait het om zorgeloos genieten van surfen, chillen en beachvolleybal. Het is voor iedereen leuk en ook zeker een aanrader om heen te gaan met vrienden!

Wanneer is Beachcamp de Lakens en wat kost het?

Beachcamp de Lakens is een pop-up camping die elke zomer opduikt in de prachtige duinen van Bloemendaal aan Zee. De prijzen verschillen afhankelijk van of je in het weekend of doordeweeks boekt. De luxe tenten bieden plaats aan minimaal 2 personen en maximaal 5 personen. Hoe meer personen je boekt, hoe voordeliger het per persoon wordt. De prijzen starten al vanaf โ‚ฌ133,- per persoon. Surflessen, yoga en ontbijt kan je bijboeken. Check de website van Beachcamp de Lakens voor de actuele prijzen en beschikbare data.

Dit zit bij de prijs in:

  • Overnachtingen in sfeervolle ingerichte luxe tenten
  • Toegang tot het Beachcamp terrein met gym en spa
  • Grote, warme binnenruimte met spelletjes, onbeperkt koffie en thee
  • Drie keer per week heerlijke vegetarische diners (รฉรฉn keer in het weekend, twee keer doordeweeks)
  • Gebruik van surfboards, wetsuits en longboards
  • Kinderanimatie
  • Elk weekend live optredens
  • Gebruik van overdekte elektrische barbecues
  • Leuke activiteiten zoals silent disco en volleybal toernooien

Optioneel:

  • Surfles, ontbijt en yoga

Ontdek meer over Nederland

bestemming banner afbeelding
Winkelwagen
Scroll naar boven