50x tips voor het leukste cadeau voor reizigers!

Cadeautips voor mensen die graag reizen, spelletjes om makkelijk mee te nemen op reiz

Je hebt een verjaardag of sinterklaas en kerst komen eraan en bent op zoek naar cadeautips voor mensen die graag reizen. Misschien zoek je wel een cadeau voor iemand die gaat emigreren, een vriend die lang op reis gaat of een collega die een wereldreis gaat maken. Dan vraag je je natuurlijk af wat een leuk en origineel cadeau is om te geven. Vaak is het lastig een kleinigheid of cadeau te bedenken en dan is inspiratie meer dan welkom. Dit zijn onze tips voor het leukste cadeau voor reizigers!

In deze blog delen we cadeau inspiratie voor mensen die van reizen houden. Veel aardigheidjes zijn rond de €15.- maar er staan ook geschenken tussen voor als je een groter budget hebt. Er staat voor elke gelegenheid wel een tof cadeau voor een reiziger tussen! Deze lijst is natuurlijk ook handig als je zelf cadeautips of inspiratie zoekt voor je eigen verlanglijstje.

Cadeautips voor de reiziger

Leuke spellen die je makkelijk mee op reis neemt

Wat absoluut niet mag ontbreken in je backpack is een leuk gezelschapsspel. Het is een leuke manier om andere mensen te leren kennen maar ook voor jezelf is het een fijn vermaak op reis. Wanneer je een spel mee op reis neemt is het belangrijk dat het een compact spel is zodat je het niet veel ruimte inneemt in je backpack. Niet geheel onbelangrijk: de meeste spellen zijn te koop voor nog geen €15.-. Dit zijn de leukste reisspellen voor twee personen!

Onze cadeautips voor leuke reisspelen zijn:

Twee spellen die niet compact zijn maar die absoluut niet mogen ontbreken zijn Duel en Carcassonne.

Inspirerende boeken vol reistips

Leuke reisboeken voor avontuurlijke backpackers, top 10

Een boek vol reistips cadeau doen aan iemand die van reizen houdt is altijd een goed idee. Reisliefhebbers zijn namelijk dol op het lezen van reistips over mooie bestemmingen. Wij schreven eerder al een blog over onze favoriete reisboeken. Maar naast deze reisboeken zijn er nog veel meer inspirerende boeken waar je een reisliefhebber enorm blij mee gaat maken. Deze boeken zijn niet alleen leuk om te lezen maar ook als koffietafelboek.

Onze cadeau tips voor inspirerende boeken zijn:

Toffe gadgets en hebbedingen voor reizigers

Ben je op zoek naar cadeau ideeën voor een kleinigheidje of attentie? Leuke hebbedingen zijn altijd een goed idee om te geven of om cadeau te krijgen. Soms denk je dat iemand alles al heeft, maar vaak zijn deze hebbedingen of gadgets een gewild cadeau waar iemand niet zo snel aan denkt.

Cadeautips voor mensen die graag reizen, een houten wereldkaart

Mooie woonaccessoires om je huis op te vrolijken

Wanneer je bij een reisliefhebber binnen in huis stapt weet je vaak al gelijk dat diegene van reizen houdt. Dit zie je vaak aan wat er in de boekenkast staat maar ook met wat er aan de muur hangt. Zo hangt er bij ons een houten wereldkaart aan de muur. Als we nog geen idee hebben wat onze volgende bestemming is gaan we voor de kaart staan en dromen we weg bij verschillende bestemmingen. Deze mooie woonaccessoires zijn echte blikvangers.

Voor de uitpakkers: de wat grotere cadeaus voor reizigers

Wanneer je meer te besteden hebt, kun je groot uitpakken en maak je ongetwijfeld een enorme indruk op je vriend/vriendin of familie. Er zijn van die spullen waar iedereen onwijs blij van wordt maar die je niet altijd voor jezelf wilt kopen omdat het toch een heel bedrag is. Daarom zijn deze reiscadeaus leuk om te geven en weten wij zeker dat ze gewaardeerd worden.

Reizigers houden van buiten zijn, op ontdekking gaan en staan open voor ervaringen die anders dan anders zijn. Wat dacht je van een SUPboard kopen? Suppen is een leuke en energieke activiteit die tegelijkertijd heel rustgevend kan zijn. Terwijl je peddelt, verken je prachtige plekjes in de natuur en zie je de omgeving van een heel ander perspectief. Bovendien is het ook heel tof om mee te nemen wanneer je een roadtrip maakt door Italië en Zwitserland. Wij hebben zelf die van SEB SUPboard en kunnen die enorm aanraden!

Trakteer je geliefde op een weekendje weg in Nederland

Wil jij je geliefde verassen met een mooie herinnering? Boek dan een weekendje weg in Nederland in een hotel of vakantiehuisje. Wij zijn altijd fan van de website booking.com. Maar schreven ook verschillende blogs met specifieke tips voor een nachtje weg in eigen land. Bekijk hier 50 vakantiehuisjes voor in de winter, 100 leuke vakantiehuisjes in Nederland en knusse vakantiehuisjes op de Veluwe. Er zit ongetwijfeld een toffe plek tussen waar je mooie herinneringen kunt maken om voor altijd op terug te kijken.

Met deze toffe cadeautips voor reiziger ga je iemand anders of jezelf ongetwijfeld mee verassen!