50x de leukste hotels in Thailand

Ga je binnenkort op reis naar Thailand? Dan ben je vast op zoek naar tips voor mooie accommodaties om te overnachten in Thailand. Wij hebben meer dan twee maanden door Thailand gereisd en zijn voor jou op zoek gegaan naar de beste hostels en hotels in Thailand. Zeker in Thailand is het aanbod enorm en kan het moeilijk zijn om een keuze te maken. In Thailand kan je ontzettend goedkoop overnachten waarbij je niet hoeft in te leveren op locatie, sfeer en hygiëne. Wij zijn daarom op zoek gegaan naar de beste hotels waarbij je je verbaasd over wat je krijgt voor het geld dat je betaald. Op die manier overnacht je op de beste manier én houd je ook nog geld in je broekzak voor toffe activiteiten in Thailand. Lees hier onze tips voor de leukste hotels in Thailand!

Onze tips voor hotels in Thailand hebben we geselecteerd op basis van onze eigen ervaring en die van anderen. Met dit handige overzicht kan je sneller keuzes maken waar je gaat slapen. Wij hebben tenslotte al de beste hotels in Thailand voor jou op een rijtje gezet. Om te overnachten in Thailand boek je het makkelijkst via Booking.com omdat je dan vaak gratis kan annuleren. Extra handig omdat je dan verzekerd bent van een leuk hotel en op deze manier blijf je toch flexibel!

Tips voor de 50 leukste accommodaties in Thailand

Leukste hotels in Bangkok

Een leuk hotel in Bangkok is Tamni. Het ligt op een centrale plek, is goed betaalbaar en ziet er leuk uit!

Overnachten bij het mooi GalileOasis

Zeker voor stelletjes is Bangkok Saran Poshtel een goede optie.

Slapen bij het nette Bedspread Hostel waar ook tweepersoonskamers zijn.

Voor tweepersoonskamers en een fijne sfeer overnacht je mooi bij Boxpackers Hostel.

De meeste reizigers zijn het erover eens dat Here Hostel de leukste plek is om nieuwe mensen te ontmoeten. Ben je op zoek naar gezelligheid? Dan moet je hier zijn! Een andere optie voor een gezellig hostel is Bed Station.

Een hostel wat wat meer afgelegen ligt is Apartment 45. Gelukkig is er wel een metro station in de buurt zodat je je makkelijk kunt verplaatsen. Het voordeel is dat het erg goedkoop is en op een rustige plek ligt.

Overnacht bij Ayathorn Bangkok voor net wat meer luxe. Natuurlijk betaal je meer dan gemiddeld maar daar tegenover staat wel dat er een waanzinnig zwembad is.

De leukste hotels in Chiang Mai

Overnacht bij Sherloft Home op een super centrale plek in Chiang Mai. Elke dag staat er een ontbijt klaar die je kunt opeten in de ruime tuin met leuke zitjes. Wij sliepen in een grote tweepersoonskamers maar je hebt ook dorms.

Budgetoptie: een budgethotel is Walking Street Home. Wij verbaasden ons over de nette en schone kamer terwijl we zo weinig betaalden. Je krijgt voor dat geld zelfs een goed ontbijt. Qua locatie kan je het niet beter treffen!

Alle backpackers verzamelen zich bij Stamps. Reis je alleen? Dan wil je op tijd je bed claimen bij dit populaire hostel.

Overnacht in het heerlijke hotel bij Hetai Boutique House

Verblijf bij Chiangmai Boutique Lodge

Glory Wabi Sabi is een supermooi hotel in Chiang Mai.

Overnacht in het mooie DUM Hotel

Hostel One Art and Gallery is een fijn hostel als je op zoek bent naar meer rust en luxe.

Lees hier onze tips voor Chiang Mai!

De mooiste accommodaties in Pai, Thailand

Ga je naar Pai? Dan kunnen we ons geen betere accommodatie voorstellen dan Pai Country Hut. De omgeving is heerlijk rustgevend en het is elke dag een feestje om op te staan tussen de rijstvelden. Dit is ook een budgetoptie!

The Nest House is ook een leuke accommodatie als je wilt overnachten in een hutje.

Bekijk hier onze tips voor het mooie Pai!

De beste hotels op Koh Lipe

Een toffe plek om te overnachten in Thailand op Koh Lipe is Castaway Resort. Overnacht in een unieke bungalow direct aan het strand. Wij vonden het een feestje om hier te overnachten omdat je voor relatief weinig geld in zo’n toffe accommodatie kunt slapen. Bij Castaway organiseren ze ook snorkeltrips en kan je elke dag een yoga class volgen.

Bloom Cafe & Hostel is the place to be voor solo reizigers.

Een prachtig hotel in Thailand op Koh Lipe is Idyllic Concept Resort. Je hebt de keuze uit verschillende kamers die gelukkig verschillen qua prijs. Want dit is zo’n hotel waarbij je denkt dat het iedere cent waard is geweest. Het kost wat, maar dan heb je ook wat! Van twee heerlijke zwembaden tot aan de blauwe zee voor je deur.

Onze tips voor Koh Lipe bekijk je hier!

De leukste hotels op Koh Mook

Een aanrader om te verblijven op Koh Mook is Mookies Bungalows. De knusse huisjes liggen dicht bij het mooiste strand op Koh Mook. Ook is de eigenaresse enorm vriendelijk en helpt ze je overal bij.

Overnacht bij het mooie Nature Hill

Slaap bij The Nurse House op een mooie locatie in het groen.

Bijzonder overnachten bij The Tropical op Koh Mook

Check dit artikel waarom je Koh Mook wilt bezoeken!

De leukste accommodaties op Koh Lanta, Thailand

Als je op zoek bent naar een heerlijke bungalow dicht bij het strand, overnacht dan bij Lanta Fa Rung. Het ligt lekker centraal en voor het geld hoef je het niet te laten.

Green Pepper is een fijne accommodatie om te verblijven op Koh Lanta.

Verblijf bij The Lazy Lodge

Overnacht je liever in een hostel? Ga dan zeker voor de Hub of Joy

Verblijf dicht bij het strand bij Long Beach Chalet

De leukste hotels in Ao Nang / Krabi

Een van de betere hotels in Thailand is Simple House Ao Nang. Deze accommodatie is vrij nieuw en je overnacht dan ook in een grote en nieuwe kamer voor een prikkie. Ao Nang heeft een grote drukke weg en daar ligt het net ver genoeg van af. Je kijkt uit op een hoge indrukwekkende rots vanuit de tuin.

Een tof hostel in Ao Nang is Tan Hostel. Er zit ook een leuk cafe naast om iets te eten.

Overnacht bij het mooie Whalecome Aonang

Ook een top hotel om te overnachten in Ao Nang is Mini House Aonang Hotel

Glur Hostel vind je op een rustige plek in Ao Nang. Ze hebben er dorms maar ook tweepersoonskamers.

Dit zijn onze tips voor Ao Nang en Krabi!

De beste plekken om te verblijven in Khao Sok

Reis je samen met iemand? Overnacht dan in een bijzondere bungalow bij Khao Sok Riverside Cottages. Ook als je alleen reist is dit een goede optie omdat er altijd andere reizigers zijn die ook solo reizen. Wanneer je liever in een hostel slaapt dan zijn Coco Hostel en Chillax Hostel de beste optie.

Lees onze tips voor het bezoeken van het Khao Sok National Park!

De leukste Hotels op Koh Tao

Budgettip: overnachten bij Prik Thai Resort. De locatie kan niet beter want je loopt zo Sairee Beach op.

Overnachten bij het leuke Savage Hostel. Hier heb je zowel dorms als tweepersoonskamers, een fijn zwembad en wanneer je de straat over loopt sta je direct op het strand.

Bij Big Tree Boutique Hotel overnacht je in een prachtig ingerichte kamer!

MAR24 Koh Tao ligt wat verder van het centrum af maar er zijn genoeg restaurantjes in de buurt om te eten en een bijkomend voordeel is dat het strand op loopafstand is.

The Dearly is een fijn hostel wat een beetje aanvoelt als een hotel. Je hebt de keuze uit een dorm of een tweepersoonskamer.

Bekijk onze 8 tips voor het duikeiland Koh Tao!

De leukste hotels op Koh Kood

Verblijf in een nette houten bungalow bij Walk in Homestay omgeven door palmbomen

Budgettip: overnachten bij de Wooden Hut

Bijzonder mooi overnachten bij de Hideout

Verblijf in een mooi centraal gelegen bungalow bij Suan Maprao

Dit zijn onze tips voor het paradijselijke Koh Kood!

De leukste hotels op Koh Chang

Een hele leuke accommodatie om te verblijven op Koh Chang is Pajamas. Vrijwel iedereen die hier verblijft boekt een paar nachten bij omdat het er zo chill is. Of je nu als stel of solo reist, dit is gewoon een hele fijne plek om te overnachten. Er is een algemene ruimte met veel zitplekken, een pooltafel en een heerlijk zwembad met ligbedden. Het is een sociaal hostel dus als je nieuwe mensen wilt ontmoeten is dat makkelijk. Maar als je dat niet wilt, is daar ook alle ruimte voor. De dorms zijn kleinschalig en de bedden zijn goed en afgesloten met een gordijn. Er zijn ook mooie tweepersoonskamers! Uiteindelijk zijn wij 6 dagen gebleven en we kunnen Pajamas alleen maar aanraden!

Een geweldig plek om te overnachten is Paradise Cottage. Met een prachtig zwembad en op een goede locatie is dit een waar paradijs!

Overnacht in een mooie bungalow bij Papaya Cottage

Verblijf bij het kleinschalige Gajapuri Resort in een mooie houten cabin