E-book zo start je een succesvolle reisblog

Hét e-book voor iedere serieuze reisblogger. Of je nu de droom hebt om een reisblog te beginnen of dat je al een reisblog hebt: met deze waardevolle informatie weet je welke stappen je moet ondernemen voor het starten van een succesvolle reisblog! Naast alle kennis in dit e-book ga je ook aan de slag met concrete opdrachten zodat je daadwerkelijk meer bezoekers en volgers krijgt en je toffe samenwerkingen aangaat. Je leert hoe je vanaf de start direct geld verdient met je reisblog en social media. 

 

Dit wil ik - Bestel het e-book hier

Na lang twijfelen, nadenken over hoe te beginnen en niet weten waar te beginnen, hebben wij het e-book gekocht van reisplaatje. Het boek heeft niet alleen het laatste zetje gegeven om daadwerkelijk ook echt een start te maken met reis.drift, maar ons ook het vertrouwen gegeven en de juiste tips en informatie! Het e-book vinden we concreet, makkelijk te lezen en praktisch! – Reis.drift

Jeroen en Michelle / Reis.drift

Het E-book “Zo maak je een reisblog succesvol” van Reisplaatje heeft niet alleen onze ogen doen openen, maar er is voor ons ook een compleet nieuwe wereld open gegaan waar wij nog totaal geen weet van hadden. Als jij op het punt staat een reisblog te beginnen of ben je net begonnen, dan raden wij je dit E-book aan!
Wij zijn erg blij dat Lisette en Robert-Jan de tijd en moeite hebben genomen om hun ervaringen en tips zo uitgebreid, zorgvuldig en stapgewijs met ons te delen in dit fantastische boek. Het helpt ons enorm, er is zo veel waar je geen weet van hebt wanneer je net begint. Dankjewel!! | Dutchcoupleadventures

Wesley en Shanna / Dutchcoupleadventures

Het e-book van Reisplaatje is fantatisch. Heel erg compleet en veel informatie was nieuw voor mij. Ik heb meer vertrouwen gekregen in hoe de branche werkt en heb zin om mijn reisblog naar een andere level te brengen. Ik ben reisblogger maar ik wist nog niet hoe ik er geld mee kon verdienen. Nu ik alle info heb, begrijp ik het beter en weet ik waar ik moet beginnen. Dankjewel Lisette & Robert-Jan 🙂 | Whenyoufinallygetthere

Ana / Whenyoufinallygetthere

Wat levert dit e-book je op?

– Je weet precies wie jouw doelgroep is en wat jou onderscheidend maakt van andere reisbloggers.

 – Een uitgebreid stappenplan van A-Z met onmisbare informatie voor het starten, opzetten en onderhouden van een reisblog.      

– De stappen die jij moet nemen om hoog in de zoekresultaten te komen is voor jou geen abracadabra meer. Je weet precies wat je moet doen zodat jouw doelgroep je weet te vinden. Ook beschik je over alle handige tips en tools die nodig zijn voor een professionele reisblog en je weet hoe je dit toepast. 

– Je weet welke stappen je juist wel of niet moet nemen om te groeien met social media en leert hoe je deze netwerken inzet voor meer bezoekers naar je reisblog.

– Na het lezen van dit e-book weet je dat je niet alleen met samenwerkingen geld kunt verdienen. Je leert daarom de verschillende manieren om geld te verdienen met je blog en/of social media. Je leert ook hoe je zonder veel bezoekers of volgers gemakkelijk inkomen verdient

– Je leert wat affiliate marketing is en hoe je dit ook zonder veel bezoekers al weet in te zetten. Je weet bij welke netwerken je je nu al kunt aanmelden en hoe je affiliate marketing inzet op je reisblog. Na het lezen van dit e-book weet je hoe je passief inkomen kunt genereren via je reisblog.

– Je weet op welke verschillende manieren wij aan samenwerkingen komen en leggen uit hoe jij hier gelijk al pro actief mee aan de slag kunt gaan. 

– Met lezen alleen zet je nog geen stappen. Aan de hand van 8 opdrachten ga je aan de slag en zet jij dé stappen die bepalend zijn voor een succesvolle reisblog.   

– Niet geheel onbelangrijk: TIJD! Met dit e-book is urenlang googelen voorbij.  Alles wat je moet weten voor een succesvolle reisblog staat in dit e-book.                                                                                       

BONUS: dé mail die ons samenwerkingen oplevert en jou dus ook!

Hoe je een reisblog begint en geld verdient.
Handboek om een reisblog te beginnen en starten
Geld verdienen met social media en een reisblog
Een e-book over hoe je aan samenwerkingen komt en geld verdient met een reisblog of reisaccount op Instagram
Wat is affiliate marketing en hoe zet je het in op een reisblog
E-book over een reisblog beginnen en starten